Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shadows of the Damned: Hella Remastered (trailer)

*
Η Grasshopper Manufacture ανακοίνωσε επιτέλους το πότε θα κυκλοφορήσει το Shadows of the Damned: Hella Remastered. Το remaster του θρυλικού game έρχεται σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch στις 31 Οκτωβρίου και όσοι προ-παραγγείλουν ψηφιακά τον τίτλο θα μπορούν να παίξουν και τρεις ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα.

Το Shadows of the Damned: Hella Remastered θα προσφέρει νέα χαρακτηριστικά, όπως το New Game+ mode, ανάλυση 4Κ και έξτρα στολές όπως οι Demonio Garcia, Ocho Corazones, Placa Garcia και Kamimaze Garcia.


Το action αυτό game είχε γράψει ιστορία με την κυκλοφορία του και φέρει την υπογραφή σημαντικών δημιουργών και συγκεκριμένα του Goichi Suda (No More Heroes, Killer7) και Shinji Mikami (Resident Evil, God Hand).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*