Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για αποζημίωση των χρηστών του Google Stadia

*
Η Google ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες, ώστε η εταιρεία να αποζημιώσει τους χρήστες του Google Stadia για τις αγορές που έχουν πραγματοποιήσει σχετικά με την υπηρεσία.

Όπως δήλωσε η εταιρεία στην επίσημη σελίδα της, η διαδικασία απαιτεί χρόνο καθώς θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι αγορές από hardware, games και αγορές in-game, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2023. Παράλληλα, η Google ξεκαθάρισε πως στην επιστροφή χρήματων δεν συμπεριλαμβάνονται οι χρεώσεις για την συνδρομή Stadia Pro.

Η Google από την πλευρά της ζήτησε από τους χρήστες να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μην απευθυνθούν στην εξυπηρέτηση πελατών, καθώς δεν θα μπορέσουν να επισπεύσουν την διαδικασία. Όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορές μέσω του Google Stadia θα λάβουν τα χρήματα τους πίσω με βάση τον τρόπο πληρωμής, ενώ θα λάβουν σχετικές ενημερώσεις στα email τους, είτε ως ξεχωριστές ενημερώσεις για κάθε αγορά ή συγκεντρωτικό email, εάν έχουν ξεπεράσει τις 21 αγορές.

Υπενθυμίζουμε πως η Google πρόσφατα ανακοίνωσε την επίσημη διακοπή της λειτουργίας του Google Stadia, που θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*