Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Daybreak εξαγόρασε τη Singularity 6, developer του Palia

*
Η Daybreak εξαγόρασε τη Singularity 6, που δεν είναι άλλη από τη δημιουργό του Palia. Η δεύτερη θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη, υπό την καθοδήγηση των συνιδρυτών της, Anthony Leung και Aidan Karabiach. Οι πρόσφατες απολύσεις στο studio ίσως να ήταν ο προάγγελος της εξαγοράς του.

Η Singularity 6 θα χρησιμοποιήσει τους πόρους της που επεκτείνονται για να επενδύσει στην ανάπτυξη, να κυκλοφορήσει την έκδοση 1.0 του Palia και να κάνει το παιχνίδι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες.


«Θέλουμε φέρουμε το Palia στα χέρια κάθε παίκτη που θέλει να ασχοληθεί με αυτό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα συνεργαζόμενοι με τη Daybreak, η οποία έχει αποδεδειγμένο ιστορικό δημιουργίας κοινοτήτων gaming που έχουν ζωή εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο Leung. .

«Ανυπομονούμε να επωφεληθούμε από την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την επένδυσή τους στη Singularity 6 και το Palia».

"Η Singularity 6 είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα στούντιο ανάπτυξης μας, γνωστή για την επιτυχία τους στη δημιουργία διαδικτυακών παιχνιδιών και περιεχομένου μεγάλης κλίμακας. Ο πρώτος τίτλος τους, Palia, είναι μια φανταστική προσθήκη στο διαδικτυακό μας χαρτοφυλάκιο", δήλωσε εκπρόσωπος της Daybreak.

H Daybreak αποτελεί θυγατρική της Enad Global 7 από το 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*