Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 35% του προσωπικού της απέλυσε η Singularity 6, δημιουργός του Palia

*
Μετά την κυκλοφορία του Palia στο Steam, η Singularity 6 έδειξε την πόρτα της εξόδου στο ένα τρίτο του προσωπικού της. Σε δήλωσή του στο Polygon, εκπρόσωπος του studio είπε ότι η απόφαση λήφθηκε κατόπιν της αξιολόγησης της υποστήριξης που απαιτείται για το MMO.

"Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μειώσουμε το εργατικό δυναμικό μας, κάτι που επηρέασε περίπου το 35% των ταλαντούχων και εργατικών μελών της ομάδας μας", ανέφερε. "Εκτιμούμε τη συνεισφορά τους και δεσμευόμαστε να τους υποστηρίξουμε σε όλη αυτή τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης απόλυσης, της τοποθέτησης στην εργασία και της επαγγελματικής καθοδήγησης και της διατήρησης στην κατοχή τους όλου του εξοπλισμού ανάπτυξης που παρέχεται από την εταιρεία".


"Αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε επιπόλαια και έρχεται μετά από προσεκτική εξέταση των αναπτυξιακών και επιχειρηματικών αναγκών μας για υποστήριξη του Palia και της κοινότητάς του".

Η Singularity 6 εδρεύει στο Los Angeles και ιδρύθηκε το 2018 από τους Aidan Karabaich & Anthony Leung, πρώην στελέψη της Riot Games. Το 2021 το studio συγκέντρωσε χρηματοδότηση ύψους $30 εκ. για την ανάπτυξη του Palia που λανσαρίστηκε τον Αύγουστο του 2023 και τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τους 6 εκ. παίκτες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*