Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η απίθανη ιστορία του αγρότη που κατέληξε να δουλεύει στο The Witcher 4

*
Για μερικούς τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και ένας αγρότης από την Αυστραλία δουλεύει πλέον στο The Witcher 4! O Pawel Sasko εργάζεται στην CD Projekt RED ως επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης στο Cyberpunk 2 και εξήγησε το πως ένας αγρότης που ασχολούταν με… παντζάρια, κέρδισε την προσοχή του πολωνικού στούντιο και τώρα εργάζεται στο επόμενο μέρος της ιστορίας του Geralt.

Μιλώντας στο Flow Games, o Sasko ανέφερε πως η ομάδα του προτρέπει κόσμο να ασχοληθεί πως να φτιάχνει mods, καθώς αρκετοί developers του Cyberpunk 2 ξεκίνησαν έτσι την πορεία τους. Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στον senior quest designer Eero Varendi, ο οποίος άρχισε να φτιάχνει mods τα απογεύματά του, μετά από τους… αγώνες που έδινε στα χωράφια για να καλλιεργήσει παντζάρια!


Μάλιστα, αναφέρεται πως τράβηξε την προσοχή της CD Projekt RED πριν από 7-8 χρόνια, όταν έδειξε σε ένα YouTube video πως έφτιαξε τον πρόλογο του The Witcher 1 μέσα στο The Witcher 3, με τη χρήση mods.



Ο Sasko μίλησε τότε με τον narrative director της CD Projekt RED, Philipp Weber, για το αν ξέρει τον προγραμματιστή και του έστειλαν μήνυμα να τους προωθήσει το βιογραφικό του. Έπειτα, μίλησαν, πέρασε διάφορα τεστ και πλέον εργάζεται στο Polaris, το The Witcher 4. Ο Sasko αναφέρει πως «είχαμε κάποια κουβέντα τότε. Ήταν 20 ή 21 ετών νομίζω και ζούσε στην Αυστραλία μαζεύοντας και καλλιεργώντας παντζάρια. Τα απογεύματα ασχολούταν με το modding, οπότε τον έφερα στην Πολωνία. Είναι Εσθονός και το όνομά του είναι Eero Varendi. Είναι ένας εξαιρετικός τύπος και παθιασμένος με το The Witcher».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*