Το ενδιαφέρον είναι πως πέρσι οι PC gamers έπαιξαν πολύ παλιά παιχνίδια στην πλειοψηφία τους. Συγκεκριμένα, το 67% του συνολικού χρόνου που έπαιξαν αφορούσε τίτλους που κυκλοφόρησαν πολύ παλιότερα, όπως τα Counter Strike 2, League of Legends, Roblox, DOTA 2 και Fortnite.
Το 25% του χρόνου τους το δαπάνησαν σε games 2-5 ετών και το υπόλοιπο 8% σε παιχνίδια που βγήκαν πέρσι. Σε ό,τι αφορά τις κονσόλες τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικό, αν και πάλι η πλειοψηφία ασχολήθηκε με τίτλους 6+ ετών και πίσω. Μόλις το 15% των gamers έπαιξε περσινό παιχνίδι σε κονσόλες, σύμφωνα με την έρευνα.
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως το μισό αυτού του 15% ήταν αφιερωμένο σε μόλις 3 περσινά games, τα Call of Duty: Black Ops 6, NBA 2K25 και EA Sports FC 25.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity