Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του roguelike Callisto Protocol spin-off, Redacted (trailer)

Η Striking Distance Studios επιβεβαίωσε ότι το roguelike Callisto Protocol spin-off, Redacted, θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X|S, PS5 και PC στις 31 Οκτωβρίου 2024. Προηγουμένως γνωστό ως ‘Project Birdseye’, το παιχνίδι διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το survival horror game που κυκλοφόρησε το 2022 και σε αυτό απασχολείται μια μικρή ομάδα, παράλληλα με το επόμενο μεγάλο project του studio.

“To Redacted θα σας μεταφέρει βαθιά στη Black Iron Prison, ένα υψηλής τεχνολογίας σωφρονιστικό ίδρυμα στο παγωμένο φεγγάρι του Δία, Callisto”, αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.


Το gameplay ακολουθεί την κλασσική συνταγή των roguelike games, πολεμάς, πεθαίνεις, πεθαίνεις ξανά, πεθαίνεις κι άλλο και προσαρμόζεσαι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*