Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε μέσω του PSN το Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered

*
Το Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered εμφανίστηκε στο PlayStation Network. Η σελίδα της συλλογής, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα άγαλμα στη San Diego Comic-Con το καλοκαίρι, φαίνεται πως κατά λάθος «ανέβηκε» πρόωρα.

Το λάθος έγινε γρήγορα αντιληπτό, η σελίδα «κατέβηκε» γρήγορα και έγραφε, “Γιορτάστε την 25η επέτειο του Soul Reaver. Βιώστε την επική μάχη των Kain και Raziel στην original μορφή της ή με γραφικά remastered”.


«Αιώνες αφότου ο πρώην αφέντης σου, ο Kai, σε πρόδωσε και σε εκτέλεσε, σηκώνεσαι ξανά και ξεκινάς μια αδυσώπητη αναζήτηση εκδίκησης».

«Χειριστείτε τις δυνάμεις ενός Wraith. Σκοτώστε τους πρώην αδερφούς σας βαμπίρ με τα νύχια σας, την ισχύ της τηλεκινητικής ενέργειας και το Wraith Blade. Γίνε πιο δυνατός καταβροχθίζοντας τις ψυχές των εχθρών σου».

«Μετακινηθείτε ανάμεσα στα βασίλεια. Ο Πρεσβύτερος Θεός σας έχει παραχωρήσει την ικανότητα να μετατοπίζεστε ανάμεσα στο Φασματικό και το Υλικό Βασίλειο. Διασχίστε τα βασίλεια για να λύσετε παζλ, να αποκαλύψετε νέα μονοπάτια και να νικήσετε τους εχθρούς σας».

Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα: Legacy of Kain: Soul Reaver and Legacy of Kain: Soul Reaver 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*