Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Annapurna Interactive: Ο κακός χαμός στην εταιρεία του Stray, παραιτήθηκαν όλοι!

*
Ολόκληρη η ομάδα της Annapurna Interactive, του εκδότη γνωστών τίτλων όπως το Stray, παραιτήθηκε τις τελευταίες ημέρες μετά από διαφωνίες με τον ιδιοκτήτη της. Σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg, ο πρόεδρος Nathan Gary και η ομάδα του βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Megan Ellison, για να γίνει διαχωρισμός του τμήματος gaming εντός του οργανισμού και να φτιαχτεί μια ανεξάρτητη εταιρεία.

Οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν όταν ο Ellison έκανε πίσω, οδηγώντας τον Gary και την υπόλοιπη ομάδα του σε παραίτηση. Κάπως έτσι, ακολούθησαν και όλοι οι υπόλοιποι και στην ουσία παραιτήθηκαν μαζί του. Σε δήλωσή του στο Bloomberg, ο Ellison επιβεβαίωσε την προτεραιότητα της Annapurna να συνεχίσει να στηρίζει τους συνεργάτες της σε επίπεδο ανάπτυξης και έκδοσης σε αυτό το μεταβατικό στάδιο και η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στο χώρο.


Οι συνεργάτες της Annapurna έχουν ήδη θορυβηθεί από τις εξελίξεις, αν και η εταιρεία σημειώνει πως όλα τα συμβόλαια θα τηρηθούν και το προσωπικό θα αντικατασταθεί άμεσα. Η Annapurna Interactive προσφέρει διάφορες υπηρεσίες, όπως χρηματοδότηση, έλεγχο ποιότητας, marketing, μεταφράσεις και μεταγλωττίσεις και αρκετές ακόμη.

Στις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της περιλαμβάνονται τα Stray, Cocoon, Outer Wilds και What Remains of Edith Finch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*