Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CORSAIR εξαγόρασε τη Fanatec Sim Racing

*
Η CORSAIR® ανακοίνωσε ότι υπέγραψε οριστική συμφωνία με την Endor AG για την απόκτηση της σειράς προϊόντων Fanatec Sim Racing. Αυτή περιλαμβάνει τους υπάρχοντες υπαλλήλους της Endor που διαχειρίζονται τη σειρά προϊόντων Fanatec. Τα κεντρικά γραφεία θα παραμείνουν στο Landshut και θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν μελλοντικά προϊόντα Fanatec Sim Racing. Η συναλλαγή αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Η Fanatec φημίζεται ευρέως για το ότι φέρνει τον συναρπαστικό κόσμο του Sim Racing σε πολλά σπίτια και αγωνιστικά κέντρα, δημιουργώντας ένα τεράστιο αριθμό από πιστούς και παθιασμένους λάτρεις. Γνωστή για το υλικό υψηλής ποιότητας και τις καινοτομίες της στη βιομηχανία Sim Racing, η Fanatec έχει θέσει το σημείο αναφοράς για καθηλωτικές αγωνιστικές εμπειρίες. Τα αποκλειστικά προϊόντα της Sim Racing περιλαμβάνουν τιμόνια ανατροφοδότησης, πεντάλ, μηχανισμούς αλλαγής ταχυτήτων και πλήρη πιλοτήρια για PlayStation, Xbox και προσομοιωτές αγώνων που βασίζονται σε υπολογιστή.


Ο Andy Paul, Διευθύνων Σύμβουλος της CORSAIR, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για αυτό το γεγονός: "Θαυμάζουμε εδώ και καιρό τη μάρκα Fanatec και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτά τα απίστευτα προϊόντα σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό. Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι να αναπτύξουμε περαιτέρω και να επεκτείνουμε τις σειρές προϊόντων της Fanatec. Βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση πελατών και την κάλυψη των αναγκών της κοινότητας του Sim Racing μπορούν όλοι να προσβλέπουν σε μια ακόμη πιο έντονη και ρεαλιστική εμπειρία Sim Racing.

Ο Andres Ruff, Διευθύνων Σύμβουλος της Endor AG, πρόσθεσε: "Η CORSAIR μοιράζεται το πάθος της Fanatec για καινοτομία, ποιότητα και συνεχή ανάπτυξη. Η Corsair θα ανοίξει νέες ευκαιρίες στη Fanatec να επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της και να συνεργαστεί ακόμη πιο στενά με την αναπτυσσόμενη κοινότητα Sim Racing."

Η CORSAIR σχεδιάζει να πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στην επωνυμία Fanatec, τα προϊόντα της και να αυξήσει την παγκόσμια διαθεσιμότητα μέσω των καναλιών μας. Όλοι οι σημερινοί και μελλοντικοί πελάτες της Fanatec θα επωφεληθούν από την παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη της CORSAIR, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων εγγύησης και λογισμικού στο μέλλον.

Η CORSAIR και η Fanatec μοιράζονται τον άμεσο στόχο να διασφαλίσουν την έγκαιρη παράδοση όλων των παραγγελιών κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης ιδιοκτησίας και να διατηρήσουν την υποστήριξη και την ικανοποίηση των πελατών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*