Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Asus προσθέτει το Dynamic Lighting των Windows 11 στις motherboards της

*
Η Asus προτίθεται να υποστηρίζει τη λειτουργία Dynamic Lighting των Windows 11, που θα επιτρέψει στους χρήστες του λειτουργικού συστήματος της Microsoft να ελέγχουν τον φωτισμό της motherboard δίχως ξεχωριστή εφαρμογή. Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές των νέων beta BIOS για της σειρές motherboards AMD 600 kai Intel 700, που αναμένεται να είναι οι πρώτες οι οποίες θα υποστηρίξουν το Dynamic Lighting. Η λειτουργία αυτή έκανε την παρθενική της εμφάνιση στα Windows τον Σεπτέμβριο και ελέγχει τον φωτισμό RGB χρησιμοποιώντας το open HID LampArray standard, με κατασκευαστές όπως οι: Acer, Asus, HP, HyperX, Logitech, Razer και Twinkly να έχουν συμφωνήσει με τη Microsoft για την υποστήριξή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*