Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τον Μάρτιο PS5 το firmware update με variable refresh rate και 4K/120fps

*
Μια νέα φήμη είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με το επόμενο μεγάλο PS5 firmware update που θα έρθει τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν εμφανιστεί σε διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, η κονσόλα της Sony θα υποδεχτεί μία ενημέρωση λογισμικού που θα προσθέσει την υποστήριξη του variable refresh rate, αλλά και του 4K/120fps. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία από πλευράς Sony, αλλά γνωρίζουμε πως η ιαπωνική εταιρεία παραδέχτηκε πως η επιλογή variable refresh rate δεν ήταν διαθέσιμη στο λανσάρισμα και πως θα ερχόταν τους πρώτους μήνες της κονσόλας. Η ιαπωνική εταιρεία προσθέτει τη σχετική επιλογή και στις X90H UHD TVs της, οπότε το timing ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο. Μένει απλά να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω και πότε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*