Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep60: Τα παιχνίδια που αγοράζεις ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!

*
Στο νέο επεισόδιο του Gametech Playground συζητάμε για τα όσα ξεκαθαρίζει πλέον το Steam για τα ψηφιακά παιχνίδια που αγοράζουμε και για πολλά ακόμη θέματα!

Το Gametech Playground έρχεται πλέον με την υποστήριξη της Xiaomi! Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο ελληνικό της κατάστημα.

Στο νέο μας επεισόδιο για το podcast Gametech Playground απαντάμε αρχικά στα δικά σας σχόλια για το προηγούμενο επεισόδιο, που ήταν για άλλη μια φορά πολλά! Στη συνέχεια μιλάμε για το Astro Bot και τις προσθήκες με τις νέες πίστες που ξεκίνησαν να έρχονται, παρουσιάζουμε το Xiaomi Smart Lightstrip Pro και στη συνέχεια αναλύουμε το θέμα των digital games και του γεγονότος ότι πλέον οι χρήστες γνωρίζουν ότι δεν τους ανήκουν. Σχολιάζουμε ακόμη τις πωλήσεις του Dragon Ball: Sparking! Zero, το Xbox Cloud Gaming για όλη τη βιβλιοθήκη του παίκτη, αλλά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Elon Musk.





Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*