Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία εκατομμύρια αντίτυπα του Dragon Ball: Sparking Zero πουλήθηκαν τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του

*
H Bandai Namco Entertainment ανακοίνωσε πως το Dragon Ball: Sparking Zero ξεπέρασε τις 3 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του. Με ομάδα ανάπτυξης τη Spike Chunsoft, το 3D fighting game κυκλοφόρησε στις 11 Οκτωβρίου. Είναι ο πρώτος νέος τίτλος της σειράς Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi μετά από 15 χρόνια και περιλαμβάνει 182 χαρακτήρες από όλο το franchise. Γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό καθώς την ημέρα της κυκλοφορίας του έσπασε ρεκόρ all-time peak στους 122.554 ταυτόχρονους παίκτες μόνο στο Steam. Συγκριτικά με άλλα fighting games, το παιχνίδι ξεπέρασε το ρεκόρ που είχαν θέσει άλλες δημοφιλείς κυκλοφορίες όπως το Street Fighter 6 (All-time peak στους 70.573 ταυτόχρονους παίκτες).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*