Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep57: PS5 Pro και επετειακά προϊόντα PS στην Ελλάδα!

*
Στο νέο επεισόδιο του Gametech Playground συζητάμε (από το Βερολίνο) για τα όσα έφεραν τα preorders του PS5 Pro και των άλλων επετειακών PS προϊόντων στην Ελλάδα, αλλά και για τα Xiaomi 14T.

Το Gametech Playground έρχεται πλέον με την υποστήριξη της Xiaomi! Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο ελληνικό της κατάστημα.

Βρισκόμαστε στο Βερολίνο, καλεσμένοι της Xiaomi, για τα νέα προϊόντα της σειράς Xiaomi 14T και παρουσιάζουμε τα όσα είδαμε από τη φετινή σειρά και τα πολλά διαφορετικά μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα. Αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο για να απαντήσουμε τα πολλά μηνύματά σας στο προηγούμενο επεισόδιο (και για τα οποία σας ευχαριστούμε), έτσι ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση περί PS5 Pro, με την ευκαιρία και των προ-παραγγελιών που άνοιξαν στη χώρα μας. Ακόμη, αναφερόμαστε στις τιμές των επετειακών προϊόντων για τα 30 χρόνια του PlayStation, αλλά και τον "κόφτη" που είδαμε στο IOS 18 στα του refresh rate.





Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*