Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς «καπέλο» η τιμή του PS5 Pro στην Ελλάδα

*
Το PS5 Pro ξεκινάει τις επόμενες ώρες το ταξίδι του στην Ελλάδα και την εγχώρια αγορά και τουλάχιστον σε επίπεδο τιμής, δεν είχαμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε συλλέξει το Enternity από το απόγευμα της Τρίτης και όπως είδαμε και στα επίσημα sites των μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης, το PS5 Pro θα πωλείται στην Ελλάδα στα 799,99 ευρώ, δηλαδή στην τιμή που έχει ήδη ανακοινώσει η Sony για όλες τις ευρωπαϊκές αγορές του πλανήτη.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το ελληνικό γραφείο και το λιανεμπόριο αποφάσισαν να «απορροφήσουν» τις όποιες επιβαρύνσεις επιφέρει η μεγαλύτερη φορολογία που έχει η χώρα μας και οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται δεν θα χρειαστεί να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Υπενθυμίζεται, τέλος, πως οι προ-παραγγελίες του PS5 Pro ανοίγουν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί και ακόμη πως η συλλεκτική έκδοση του PS5 Pro για τα 30 χρόνια του PlayStation στην αγορά δεν θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*