Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/06/24 με 30/06/24

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 20 top αναμενόμενες ταινίες του 2024


Blue-Lock The Mopvie - Episode Nagi
Διάρκεια: 91 λεπτά
Κατηγορία: Anime
Περιγραφή: "Αυτό είναι μια ταλαιπωρία." Αυτή ήταν η αγαπημένη φράση του δευτεροετούς μαθητή λυκείου Nagi Seishiro που ζούσε μια βαρετή ζωή. Όταν ο Mikage Reo, ένας συμμαθητής του που ονειρευόταν να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανακαλύπτει την κρυφή ικανότητα του Nagi, τον παροτρύνει να παίξει ποδόσφαιρο και να μοιραστεί το εξαιρετικό ταλέντο του. Μια μέρα, λαμβάνει μια πρόσκληση για το μυστηριώδες BLUE LOCK Project. Αυτό που τον περιμένει εκεί είναι οι καλύτεροι επιθετικοί που έχουν συγκεντρωθεί από όλη τη χώρα. Το όνειρο του Nagi να γίνει ο καλύτερος, μαζί με τον Reo, θα οδηγήσει αυτό το παιδί-θαύμα σε έναν κόσμο που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Ένα παιδί-θαύμα μπορεί να αναδειχθεί όταν κάποιος το ανακαλύψει....τώρα, το απίστευτο ταλέντο και η προσωπικότητα του επιθετικού Nagi Seishiro θα βάλουν φωτιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Horizon: Ένα αμερικανικό έπος
Διάρκεια: 181 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: «Σε αυτά τα μέρη, οι άντρες θα σε παιδέψουν, θα σου πάρουν ό,τι μπορούν μέχρι να εξαφανιστείς από αυτή τη γη»




Ένα ήσυχο μέρος: Μέρα πρώτη
Διάρκεια: 100 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Ανακαλύψτε γιατί ο κόσμος μας σώπασε.




Μικρά πρόστυχα γράμματα
Διάρκεια: 100 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική κομεντί
Περιγραφή: Μια παραθαλάσσια πόλη της Αγγλίας τη δεκαετία του 1920, γίνεται μάρτυρας μιας φάρσας και ενός απαίσιου σκανδάλου, σε αυτή την ταραχώδη κωμωδία μυστηρίου. Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία πιο παράξενη από τη φαντασία, ακολουθεί δύο γειτόνισσες: τη βαθιά συντηρητική ντόπια Edith Swan (Olivia Colman) και την θορυβώδη Ιρλανδή μετανάστρια Rose Gooding (Jessie Buckley). Όταν η Edith και οι άλλοι κάτοικοι αρχίζουν να λαμβάνουν πονηρές επιστολές γεμάτες άθελα ξεκαρδιστικές βωμολοχίες, η Rose με το ‘βρώμικο’ στόμα της, κατηγορείται για το έγκλημα. Οι ανώνυμες επιστολές προκαλούν εθνικό σάλο και ακολουθεί μια δίκη. Ωστόσο, καθώς οι γυναίκες της πόλης - με επικεφαλής την αστυνομικό Gladys Moss (Anjana Vasan) - αρχίζουν να ερευνούν οι ίδιες το έγκλημα, υποψιαζόμενες ότι κάτι δεν πάει καλά και η Rose μπορεί να μην είναι τελικά η ένοχη.




Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική
Διάρκεια: 80 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Ο Πανγκ, ένα αστείο και περιπετειώδες νεαρό αρκουδάκι πάντα, θα ταξιδέψει από την Κίνα στην Αφρική για να σώσει τηντη δράκαινα φίλη του που έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν τρελό μπαμπουίνο και του κροκόδειλου συνεργού του. Στο ταξίδι του, θα ανακαλύψει έναν άγνωστο για εκείνο κόσμο και θα έρθει αντιμέτωπο με απειλές που ούτε μπορούσε να φανταστεί!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*