Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix επιβεβαίωσε το πόσοι συνδρομητές βλέπουν τις top σειρές του

*
Κατά τη διάρκεια του Code conference, ο co-CEO και chief content officer του Netflix μίλησε για τη θεαματικότητα των κορυφαίων σειρών της πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, ο Ted Sarandos μίλησε στην Kara Swisher και μοιράστηκε στατιστικά για τις κορυφαίες 10 σειρές και τις κορυφαίες 10 ταινίες. Τα νούμερα αφορούν το πόσοι είδαν τουλάχιστον 2 λεπτά από μια σειρά στις πρώτες 28 μέρες διάθεσής του στο Netflix. Πρώτη, μακράν του δεύτερου, είναι η σειρά Bridgerton: Season 1 με 82 εκ. λογαριασμούς, ενώ ακολουθούν τα Lupin: Part 1 (με 76 εκ.), The Witcher: Season 1 (με 76 εκ.), Sex/Life: Season 1 (με 67 εκ.) και Stranger Things 3 (με 67 εκ.). Στις ταινίες η πρώτη πεντάδα περιλαμβάνει τα Extraction (99 εκ.), Bird Box (89 εκ.), Spenser Confidential (85 εκ.), 6 Underground (83 εκ.) και Murder Mystery (83 εκ.).



Σε ένα δεύτερο slide παρουσιάστηκαν οι ίδιες δεκάδες, αλλά σε σχέση με τον συνολικό αριθμό ωρών θέασης μέσα στις πρώτες 28 μέρες. Στις πρώτες θέσεις των σειρών βρίσκονται τα Bridgerton: Season 1, Money Heist: Part 4, Stranger Things 3, The Witcher: Season 1 και 13 Reasons Why: Season 2, ενώ από τις ταινίες την πρώτη πεντάδα καταλαμβάνουν οι Bird Box, Extraction, The Irishman, The Kissing Booth 2 και 6 Underground.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*