Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Συντετριμμένος» ο δημιουργός του KAOS για την ακύρωση από το Netflix

*
Ο δημιουργός του KAOS, Charlie Covell, εξέδωσε δήλωση σχετικά με την πρόσφατη ακύρωση της σειράς από το Netflix.

Η σειρά KAOS, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jeff Goldblum ως Δίας, έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Αύγουστο του 2024. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανακοινώθηκε ότι το Netflix αποφάσισε να μην προχωρήσει με τη σειρά και ότι το KAOS τελειώνει μετά την πρώτη σεζόν του.


Ο Covell εξέδωσε και μια δήλωση σχετικά με την ακύρωση της σειράς.

Ο Covell έγραψε στο Instagram: «'Δεν υπάρχει καμία ανανέωση. Ικανοποιητική η μετάφραση, ακόμη και αναφορικά με την ακύρωση...; Φυσικά και στεναχωριέμαι που δεν θα φτιάξω άλλο KAOS, αλλά δεν θέλω αυτά τα νέα να επισκιάσουν αυτά που φτιάξαμε. Είμαι απίστευτα τυχερός που συνεργάστηκα με ένα τόσο εξαιρετικά ταλαντούχο καστ και συνεργείο και είμαι εξαιρετικά περήφανος για την εκπομπή μας. Σας ευχαριστώ απολύτως όλους τους εμπλεκόμενους: ήταν μια ηράκλεια ομαδική προσπάθεια και ένα τεράστιο προνόμιο να δουλέψω μαζί σας.

Και στους θαυμάσιους θαυμαστές: ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τον ενθουσιασμό σας. Μου έδειξαν subreddits που έκαναν την καρδιά μου να χοροπηδήσει από χαρά: οι μικροσκοπικές λεπτομέρειες και κρυμμένες αναφορές που παρατηρήσατε μου έκαναν τη μέρα πολλές φορές πιο όμορφη. Έχω ενθουσιαστεί μέχρις υπερβολής από τις θετικές αντιδράσεις σας για τη σειρά- σας ευχαριστώ! (Επίσης, παρεμπιπτόντως, μια θεωρία σχετικά με το ποιος ή τι είναι ο «KAOS» ήταν πολύ σωστή.

«Η ελπίδα μου τώρα είναι ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να ανακαλύπτουν και να απολαμβάνουν τη σειρά: Υποθέτω ότι υπάρχουν κάποιοι πιθανοί θαυμαστές εκεί έξω που μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τη βρουν, γι' αυτό σας παρακαλώ να συνεχίσετε να μιλάτε για το KAOS αν σας άρεσε. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρακολούθηση!»

Μαζί με τον Goldblum, στο KAOS πρωταγωνιστούν η Janet McTeer ως Ήρα, η Aurora Perrineau ως Ευρυδίκη, ο Cliff Curtis ως Ποσειδώνας, ο David Thewlis ως Άδης, η Rakie Ayola ως Περσεφόνη, ο Killian Scott ως Ορφέας, η Leila Farzad ως Αριάδνη και ο Nabhaan Rizwan ως Διόνυσος.

Η σειρά KAOS προβάλλεται τώρα στο Netflix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*