Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην παραγωγός αποκαλύπτει πληροφορίες για τηλεοπτικό show Need for Speed που ακυρώθηκε (video)

*
Ο Craig Lieberman αποκάλυψε ένα τηλεοπτικό show Need for Speed που ήταν πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα στα 00s. Στο νέο του video που ανέβηκε στο κανάλι του, ο παραγωγός και σύμβουλος τόνισε πως όσο είχε προσληφθεί από την ΕΑ για να δώσει συμβουλές γύρω από το Need for Speed Underground πλησίασε τη διοίκηση της ΕΑ και έριξε την ιδέα στο τραπέζι. Το show θα είχε τίτλο απλά “Need for Speed” και θα έδειχνε πως ομάδες πείραζαν τα αυτοκίνητά τους και συμμετείχαν σε αγώνες και events που έχουμε γνωρίσει στα παιχνίδια. Οι καλύτερες επιδόσεις θα επιβραβεύονταν στη λογική τηλεπαιχνιδιού. Το συνολικό budget του σόου είχε υπολογιστεί στα 6.4 εκ. δολάρια που ήταν τρομακτικά υψηλό ποσό για την τότε εποχή, ωστόσο η ιδέα εγκαταλείφθηκε καθώς δεν μπόρεσε να βρεθεί τηλεοπτική στέγη. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*