Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τρίτη σεζόν του Bosch: Legacy θα είναι και η τελευταία σύμφωνα με την Amazon

*
Ενόψει της επιστροφής της σειράς στο Amazon Freevee τον Μάρτιο του 2025, το Amazon MGM Studios επιβεβαίωσε ότι το Bosch: Legacy θα ολοκληρώσει επίσημα τη σειρά με την επερχόμενη τρίτη και τελευταία σεζόν. Αυτό έρχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο από τότε που το άτιτλο spin-off της δικονομικής δραματικής σειράς του χαρακτήρα Renée Ballard είχε λάβει επίσημη επιβεβαίωση στο Prime Video.

«Το Bosch: Legacy ακολουθεί τον Harry Bosch, έναν συνταξιούχο ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ, καθώς ξεκινάει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, τη δικηγόρο Honey 'Money' Chandler, η οποία παλεύει να διατηρήσει την πίστη της στο σύστημα δικαιοσύνης μετά την επιβίωσή της από μια απόπειρα δολοφονίας, και τη Maddie Bosch, καθώς ανακαλύπτει τις δυνατότητες και τις προκλήσεις του να είσαι νεοσύλλεκτος αστυνομικός περιπολίας στους δρόμους του Λος Άντζελες», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της σειράς.


Ο επικεφαλής του τηλεοπτικού τμήματος της Amazon MGM Studios, Vernon Sanders, μοιράστηκε μια δήλωση σχετικά με την επερχόμενη ολοκλήρωση του Bosch: Legacy μετά από τρεις σεζόν. Παρά το επικείμενο τέλος της σειράς, ο Sanders εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό του για το μέλλον του franchise.

«Για δέκα χρόνια, το Bosch και το Bosch: Legacy υπήρξαν δύο από τις πιο καθοριστικές σειρές μας για το Prime Video, το Freevee και το Amazon MGM Studios. Αποτελούν απόδειξη της διαρκούς δύναμης του σύμπαντος αφήγησης που έχτισε ο Michael Connelly για τους θαυμαστές του», ανέφερε ο Sanders σε δήλωσή του (μέσω του Deadline). «Είμαστε υπερήφανοι για τον αντίκτυπο που είχαν αυτές οι σειρές και είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Michael, ο Titus, ο Henrik και η δημιουργική ομάδα έχουν να διηγηθούν περισσότερες συναρπαστικές ιστορίες στον κόσμο του Bosch με την τελευταία σεζόν του Bosch: Legacy, τη νέα μας σειρά Ballard και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν».

Βασισμένο στο μπεστ-σέλερ του Michael Connelly, το Bosch: Legacy αποτελεί τη συνέχεια της σειράς Bosch του Prime Video, η οποία διήρκεσε επτά σεζόν από το 2014-2021. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι αρχικοί πρωταγωνιστές του franchise Titus Welliver, Mimi Rogers, Madison Lintz, Jamie Hector, Stephen A. Chang, Denise Sanchez, David Moses, Cynthia Kaye McWilliams, Scott Klace, Gregory Scott Cummins, Troy Evans , Jacqueline Pinol και άλλοι. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Connelly, Welliver, Eric Overmyer, Tom Bernardo, Henrik Bastin και Pieter Jan Brugge. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*