Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται κι άλλη ταινία Silent Hill

*
O Christophe Gans, σκηνοθέτης των Silent Hill, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δύο ταινίες που θα βασίζονται σε video-games και μία εξ’ αυτών θα αφιερωθεί στο Silent Hill. Συγκεκριμένα, ο Gans σημείωσε πως εργάζεται πάνω στο Silent Hill και στο Fatal Frame/Project Zero, σε συνεργασία με τoν Victor Hadida. Στην ταινία Silent Hill θα δούμε ξανά μια «πουριτανική αμερικανική πόλη», όπως σημειώνει ο ίδιος, ενώ στα του Project Zero θα γυριστεί και η ίδια η ταινία στα ιαπωνικά για να διατηρήσει το αυθεντικό «άρωμα» του game. Όλα αυτά έρχονται μερικές μέρες μετά από τη στιγμή που μάθαμε πως έρχονται νεότερα για τη σειρά Silent Hill από την Konami. Για να δούμε αν το 2020 θα μάθουμε περισσότερα για το κινηματογραφικό (και όχι μόνο) μέλλον του Silent Hill.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*