Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η βραβευμένη με Emmy Archie Panjabi θα είναι η νέα απειλή για τη δεύτερη σεζόν του Doctor Who

*
Μια νέα εποχή του Doctor Who ξεκίνησε τον Μάιο του 2024, όταν οι τηλεθεατές γνώρισαν τον δέκατο πέμπτο Doctor, τον οποίο υποδύεται ο Ncuti Gatwa. Η επόμενη σεζόν της σειράς με τον Gatwa στο ρόλο θα κάνει πρεμιέρα το 2025, με την Millie Gibson να επιστρέφει επίσης ως Ruby Sunday. Το δίδυμο θα πλαισιώσει επίσης η Varada Sethu, η οποία θα υποδυθεί τη νέα σύντροφο του Doctor, Belinda Chandra. Τώρα, η βραβευμένη με Emmy Archie Panjabi έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι θα ενταχθεί στο αυξανόμενο καστ του Doctor Who της 2ης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Archie Panjabi θα παίξει έναν ρόλο ανταγωνιστή στην επερχόμενη σεζόν του Doctor Who.


Την είδηση ανέφερε αρχικά το Deadline, πηγές του οποίου επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή της Panjabi στη σειρά. Ωστόσο, συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον χαρακτήρα της δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Αν και έχει αναλάβει πολλούς διαφορετικούς ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας της, η Panjabi είναι πιο γνωστή στους τηλεθεατές από τον βραβευμένο με Emmy ρόλο της στο The Good Wife.

Το Doctor Who, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1963, περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες μιας εξωγήινης οντότητας που ταξιδεύει στο χρόνο, γνωστής ως Doctor. Ο William Hartnell έπαιξε την πρώτη εκδοχή του Doctor στη σειρά, και ο εμβληματικός ρόλος έχει από τότε πάρει τη μορφή πάνω από μια ντουζίνα άλλων ηθοποιών. Τώρα, η σειρά συνεχίζεται με τον Ncuti Gatwa στο ρόλο του δέκατου πέμπτου Doctor. Στο ντεμπούτο του, ο Doctor του Gatwa εθεάθη να ταξιδεύει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, από την εποχή της αγγλικής Βασιλείας μέχρι πολλαπλά δυστοπικά μέλλοντα. Ο Gatwa συνοδευόταν επίσης από τη Ruby της Millie Gibson, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του Doctor Who μαζί με τον ανώνυμο ρόλο της Archie Panjabi.

Η φανταστική σειρά θα επιστρέψει στις μικρές οθόνες με ένα αφιέρωμα φέτος τη μέρα των Χριστουγέννων. Παράλληλα, η συνέχεια της σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*