Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η 4η σεζόν του House of Cards

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η τρίτη σεζόν του πολιτικού δράματος House of Cards, το Netflix έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη παραγωγής και της τέταρτης (σεζόν). Όπως είναι φυσικό, η προβολή της θα γίνει μέσα από τη δημοφιλή υπηρεσία και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016. Ο Kevin Spacey θα συνεχίσει να υποδύεται τον ρόλο του αδίστακτου πολιτικού Frank Underwood, καθώς και η Robin Wright αυτόν της πανούργας γυναίκας του, Claire, ενώ εν καιρώ θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο cast που θα συμμετέχει στο νέο κύκλο. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία, κατά την οποία θα γίνουν διαθέσιμα τα επεισόδια.



Αναμένουμε με αγωνία!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GooDShiveR
    • Θα προτιμούσα να μην υπήρχε αυτή η αστεία πλέον κόντρα μεταξύ Ρωσίας - Αμερικής.

      Πάντως κατά την ταπεινή μου γνώμη και σύμφωνα με το τι είδαμε στις πρώτες 2 σεζόν, η τρίτη δεν ήταν ανάλογα καλή. Λίγες οι καλές στιγμές.

      Anyway, ελπίζω η 4η να είναι καλύτερη.

    • thomason993
    • Και η 3η σεζόν ήταν πολύ καλή και σε τράβαγε να δεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο, απλά ίσως θα μπορούσαν να έχουν λίγο πιο δυνατό φινάλε (σχέση με τις 2 πρώτε)..
      Το κακό είναι οτι την είδα μέσα σε 2 βδομάδες και τώρα πρέπει να περιμένω πάλι 1 χρόνο :P

    • GooDShiveR
    • Εγώ την ειδα μεσα σε 2 μερες :P Αλλά δόξα το Θεό έχει πολλές και καλές σειρες να δεις και ειδικά για εμας τους gamers.

    • Georgebor
    • Εγώ πάλι σε 2 βδομάδες είδα όλες τις season κ επειδή τα είχα όλα πιο πρόσφατα η 3ή σεζόν σου δείχνει κάτι διαφορετικό από τις άλλες 2. Επίσης ίσως είχε το καλύτερο επεισόδιο της σειράς (το 6ο) γενικότερα. Και το φινάλε με πάγωσε πολύ περισσότερο από τις άλλες 2 για τον λόγο ότι στις προηγούμενες σου τελειώνει την ιστορία κάπως θετικά κ δεν σε αφήνει όπως τη συγκεκριμένη με ανοιχτό το στόμα. Πιστεύω ότι κ οι τρεις δίνουν κάτι διαφορετικό κ δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια σεζόν μου άρεσε περισσότερο πάντως. Ελπίζω η 4η σεζόν να είναι η τελευταία γιατί μετά θα αρχίζει να κουράζει.

    • kokouman
    • Το House of Cards ειναι μια υπεροχη σειρα απο ολες τις πλευρες.Το μονο κακο κατα την αποψη μου ηταν οτι ενιωθα πως ο Frank στο τελος παντα κερδιζει ο,τι και αν συμβει.Αυτο αλλαξε με την 3η σεζον.Εκει βρισκεται λοιπον η μαγεια της 3ης σεζον σε σχεση με τις υπολοιπες.Εδειξε οτι ο Frank δεν ειναι ατρωτος και οτι ουτε μπορει να επιβαλλει την αποψη του οπου θελει (Ο Πετροφ τον εκανε ο,τι ηθελε).Η 4η σεζον θα ειναι τελεια, μονο και μονο επειδη η 3η σεζον χτιστηκε για αυτο το σκοπο.Να οδηγησει στα τρομερα γεγονοτα της 4ης.

    • kOimpreSSer
    • Συμφωνώ με kokouman.

      ***Spoiler Alert - (Ο Petrov / Putin τον ξεφτίλισε τον Frank στην 3η σεζόν) - Spoiler Alert***

      - - -Τέλος spoiler alert- - -

      Όλες οι σεζόν έχουν να δώσουν κάτι το διαφορετικό, ανάλογα με το ποιος είναι ο εκάστοτε στόχος του Frank.
      Επίσης συμφωνώ με τον Geoegebor στο ότι η επόμενη σεζόν καλό θα ήταν να είναι και η τελευταία. Ο αμερικάνικος νόμος λέει πως κάποιος δεν μπορεί να βγεί πάνω από 2 φορές Πρόεδρος. Αν υποθέσουμε πως η 4η σεζόν θα έχει να κάνει με την επανεκλογή του Frank στην Προεδρική θέση, στην 5η σεζόν τι θα δείχνει? Την ζωή μετά την πολιτική? Δεν θα έχει νόημα ούτε σασπένς.

      Anyway, θα δούμε! Ελπίζω πάντως να είναι η νέα σεζόν όσο καλή και πρωτότυπη ήταν και οι άλλες 3, η κάθε μια για διαφορετικό λόγο! ;)

*