Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Last of Us έχει την καλύτερη ιστορία για video game, λέει ο συνδημιουργός της τηλεοπτικής σειράς

*
O συνδημιουργός και και συν-σεναριογράφος της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς The Last of Us, υποστηρίζει ότι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι η σπουδαιότερη ιστορία σε video game. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Empire, ο Craig Mazin υποστήριξε ότι κανένα άλλο παιχνίδι δεν είναι καλύτερο από το The Last of Us όσον αφορά την πλοκή. Σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο, ένας από τους λόγους είναι ότι οι πρωταγτωνιστές είναι άνθρωποι της καθημερινότητας.

"Δεν εκτόξευσαν τίποτα από τα μάτια τους. Είναι απλά άνθρωποι. Και αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο σε παιχνίδια. Το γεγονός ότι το κράτησαν τόσο γήινο και σου δημιούργησε συναισθήματα- είναι κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ στο παρελθόν και ασχολούμαι με video games από το 1977", είπε ο Mazin.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*