Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Moana 2: Το νέο τηλεοπτικό σποτ μάς προετοιμάζει για συναρπαστικές περιπέτειες

Η Walt Disney Animation Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για την ταινία Moana 2. Το τραγούδι της ταινίας με τίτλο, “We’re Back”, φαίνεται ότι είναι αφιερωμένο στη Moana (Auli’i Cravalho) η οποία επιστρέφει στο σπίτι μετά από ένα ταξίδι. Ακούγεται για λίγο στο σποτ, ενώ υπάρχουν και κάποια νέα πλάνα από την ταινίας, με σύντομα αποσπάσματα όπου παρουσιάζεται ο Dwayne Johnson, στην επιστροφή του ως Maui. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου 2024.

“Στο Moana 2 η Moana και ο Maui σμίγουν ξανά μετά από τρία χρόνια για ένα νέο ταξίδι, συντροφιά με ένα πλήρωμα από απίθανους θαλασσοπόρους. Έχοντας λάβει μια απροσδόκητη κλήση από τους προγόνους της, η Moana πρέπει να ταξιδέψει στη άκρη των θαλασσών της Ωκεανίας και σε επικίνδυνα, από καιρό ξεχασμένα νερά, για μια περιπέτεια που παρόμοιά της δεν έχει ζήσει στο παρελθόν”, αναφέρει η σύνοψη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*