Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο trailer για το Paddington in Peru αποκαλύπτει τη συμμετοχή των Antonio Banderas και Olivia Colman (trailer)

Το πρώτο trailer για το Paddington 3, γνωστό και ως Paddington in Peru, κυκλοφόρησε!

Το Paddington in Peru είναι η τρίτη ταινία της αγαπημένης σειράς Paddington, η οποία βασίζεται στον παιδικό λογοτεχνικό χαρακτήρα που δημιούργησε ο Michael Bond. Η νέα ταινία Paddington θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον ερχόμενο Ιανουάριο.


Στο Paddington in Peru ο ομώνυμος αρκούδος θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να επισκεφθεί τη θεία του Lucy στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου μαζί με την οικογένεια Brown.

Ο Ben Whishaw θα δανείσει και πάλι τη φωνή του στον Paddington στην επερχόμενη ταινία, ενώ η Imelda Staunton επανεμφανίζεται στο ρόλο της ως θεία Lucy. Επιστρέφουν επίσης ο Hugh Bonneville ως Henry Brown, η Julie Walters ως Mrs Bird, ο Jim Broadbent ως Samuel Gruber, η Madeleine Harris ως Judy Brown και ο Samuel Joslin ως Jonathan Brown.

Η Emily Mortimer, εν τω μεταξύ, αντικαθιστά τη Sally Hawkins ως Mrs. Brown, ενώ η Olivia Colman εντάσσεται στο καστ ως The Reverend Motherκαι ο Antonio Banderas ως Hunter Cabot.

Η Rachel Zegler από το West Side Story είχε αρχικά επιλεγεί για να υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα Gina Cabot- ωστόσο, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ταινία λόγω της απεργίας του 2023 της Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA). Τον ρόλο της θα υποδυθεί τώρα η Carla Tous.

Ο Dougal Wilson σκηνοθετεί την τρίτη ταινία Paddington, ενώ το σενάριο γράφτηκε από τους Mark Burton, Jon Foster, και James Lamont. Τόσο το Paddington του 2014 όσο και το Paddington 2 του 2017 σκηνοθετήθηκαν από τον Paul King, ο οποίος λαμβάνει εύφημο μνεία για το σενάριο του Paddington in Peru.

Το Paddington in Peru θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 17 Ιανουαρίου 2025, από τη Sony Pictures. Το Paddington, εν τω μεταξύ, όπως και το Paddington 2 είναι διαθέσιμα για ενοικίαση ή αγορά σε διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*