Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cellar Door- Ζευγάρι μετακομίζει σε σπίτι με ένα αυστηρό κανόνα στο νέο φιλμ της Lionsgate (trailer)

H Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το φιλμ Cellar Door, που προλογίζει την επερχόμενη ταινία θρίλερ για ένα ζευγάρι που μετακομίζει σε ένα σπίτι με έναν αυστηρό κανονισμό.

«Αναζητώντας μια νέα αρχή μετά από μια αποβολή, ένα ζευγάρι (Brewster και Speedman) βρίσκεται στο σπίτι των ονείρων τους, το οποίο τους χάρισε ο πλούσιος ιδιοκτήτης, με μια προειδοποίηση - δεν μπορούν ποτέ να ανοίξουν την πόρτα του κελαριού. Το αν μπορούν να ζήσουν χωρίς να το γνωρίζουν προκαλεί σοκαριστικές συνέπειες», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.


Στους ρόλους των πρωταγωνιστών οι: Jordana Brewster, Scott Speedman, Laurence Fishburne, Chris Conner, Katie O’Grady, Randy Sean Schulman, Jenny Lam Tien, Kiah Butts, Jesaar Landavaso, Kyle Stoltz, Zach Feiner και Naiya Amilcar.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*