Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Lanterns αποκτά νέο σπίτι και μπαίνει σε διαδικασία προπαραγωγής

*
Το Lanterns μετακομίζει από το Max στο HBO και λαμβάνει επίσημη παραγγελία για παραγωγή.

Η επανασχεδιασμένη μεταφορά του κόμικ Green Lantern έρχεται από τους Chris Mundy, Damon Lindelof και Tom King.


Αποτελεί μέρος μιας νέας στρατηγικής για τη μετακίνηση ακριβών σεναριακών σειρών από την υπηρεσία streaming στο δίκτυο συνδρομητικής τηλεόρασης, η οποία περιλαμβάνει επίσης σειρές μεγάλου προϋπολογισμού, όπως το Harry Potter και το prequel του IT Welcome to Derry.

Προφανώς όμως, όλες αυτές οι σειρές θα προβληθούν στη συνέχεια στην υπηρεσία streaming.

Το Lanterns ακολουθεί τον νεοσύλλεκτο στο σώμα των Guardians John Stewart και τον θρύλο Green Lantern Hal Jordan, δύο διαγαλαξιακούς αστυνομικούς που εμπλέκονται σε ένα σκοτεινό, γήινο μυστήριο, καθώς ερευνούν έναν φόνο στην αμερικανική ενδοχώρα.

Ο δρόμος όπως ξέρουμε για την τηλεοπτική σειρά Lanterns ήταν μακρύς. Μια σειρά Green Lantern ήταν αρχικά στα σκαριά από το 2019 από τον Greg Berlanti. Τον Οκτώβριο του 2022, αναφέρθηκε ότι το επίκεντρο της σειράς είχε αλλάξει. Αρχικά, η σειρά θα επικεντρωνόταν στους Guy Gardner και Alan Scott, με τους Finn Wittrock και Jeremy Irvine στους αντίστοιχους ρόλους.

Ο συν-επικεφαλής των DC Studios James Gunn αποκάλυψε τον Μάιο ότι ο Lindelof του Watchmen, ο Mundy του Ozark και ο συγγραφέας κόμικς King θα αναλάμβαναν την επανασχεδιασμένη σειρά, η οποία τώρα έχει λάβει επίσημη παραγγελία σειράς στο HBO και όχι στο Max.

Η σειρά οκτώ επεισοδίων προέρχεται από την Warner Bros. Television και τα DC Studios. Ο Mundy θα είναι ο showrunner και οι Lindelof και King θα συνυπογράφουν το σενάριο της σειράς, ενώ και οι τρεις θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επιλογή για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς.

Ο Casey Bloys, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HBO και της Max Content, δήλωσε: «Η σειρά θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την HBO: Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξανασυναντηθούμε τόσο με τον Chris Mundy όσο και με τον Damon Lindelof, καθώς συνεργάζονται με τον Tom για αυτή τη νέα εκδοχή του Green Lantern της DC. Στο πλαίσιο του οράματος του James και του Peter για το σύμπαν της DC, αυτή η σειρά θα σηματοδοτήσει μια συναρπαστική νέα εποχή».

Οι James Gunn και Peter Safran, συν-πρόεδροι και συν-διευθύνοντες σύμβουλοι των DC Studios, πρόσθεσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτόν τον πρωτοποριακό τίτλο της DC στο HBO με τον Chris, τον Damon και τον Tom στο τιμόνι. Ο John Stewaer και ο Hal Jordan είναι δύο από τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της DC και το Lanterns τους φέρνει στη ζωή σε μια πρωτότυπη αστυνομική ιστορία που αποτελεί θεμελιώδες μέρος του ενοποιημένου DCU που ξεκινάμε το επόμενο καλοκαίρι με τον Superman». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*