Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Blue Box: Ρομαντισμός, αθλητισμός και νιάτα στη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το trailer της σειράς κινουμένων σχεδίων Blue Box, που βασίζεται στο ομώνυμο manga του Kouji Miura. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου 2024.

«Η Taiki Inomata είναι πρωτοετής στην ομάδα μπάντμιντον αγοριών στο Ιδιωτικό Λύκειο Eimei», αναφέρει η περίληψη. «Έχει μια μεγάλη αγάπη για το ανερχόμενο αστέρι του μπάσκετ Chinatsu Kano, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι που προπονείται κάθε πρωί στο γυμναστήριο. Μια μέρα, η σχέση τους παίρνει μια απότομη τροπή… Και έτσι ξεκινά αυτή η ολοκαίνουργια σειρά ρομαντισμού, αθλητισμού και νεότητας!».


Ακούγονται οι: Shoya Chiba ως Taiki Inomata, Reina Ueda ως Chinatsu Kano, Akari Kito ως Hina Chono, Chiaki Kobayashi ως Kyo Kasahara και Yuma Uchida ως Kengo Haryu.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*