Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Fan αναδημιούργησε το trailer της δεύτερης σεζόν με πλάνα από παιχνίδι και ενθουσίασε τον Neil Druckmann

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us και ένας fan το αναδημιούργησε χρησιμοποιώντας πλάνα από το Part 2.

Το video αναρτήθηκε στο κανάλι του YouTube, Rage Tributes και βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχή του Neil Druckmann της Naughty Dog. Αναφερόμενος στο trailer μέσω μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Druckmann έδειξε την εκτίμηση και τον ενθουσιασμό του με το απλά αλλά περιεκτικό σχόλιο, "Wow!".


Το video επιμελήθηκε ο Tommy Leeder έχει ορισμένες τροποποιήσεις, όπως η συζήτηση που έχει στην αρχή η Ellie chatting με τη θεραπεύτρια που υποδύεται η Catherine O'Hara's και είναι ένας νέος χαρακτήρας για τη σειρά. Πάντως, παρά τις αλλαγές, το fan made trailer μένει πιστό στο πρωτότυπο υλικό που δημοσίευσε το HBO.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*