Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Η Abby κάνει την εμφάνισή της στο νέο trailer της σειράς του HBO

Το HBO κυκλοφόρησε ένα trailer για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2025.

Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Joel και η Ellie προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν μετά- αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο πλασματα που μοιάζουν με zombies. Την εμφάνισή τους κάνουν επίσης οι Abby (Kaitlyn Dever), Isaac Dixon (Jeffrey Wright) και η Catherine O’Hara που υποδύεται έναν χαρακτήρα για τον οποίο δεν υπάρχει κάποια πληροφορία.


«Μετά από πέντε χρόνια ειρήνης κατόπιν των γεγονότων της πρώτης σεζόν, το κοινό παρελθόν του Joel και της Ellie τους επισκιάζει, φέρνοντάς τους σε σύγκρουση μεταξύ τους και σε έναν κόσμο ακόμα πιο επικίνδυνο και απρόβλεπτο από αυτόν που άφησαν πίσω τους», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Στο cast μετέχουν επίσης οι: Gabriel Luna ως Tommy, Rutina Wesley ως Maria, Isabela Merced ως Dina, Young Mazino ως Jesse, Ariela Barer ως Mel, Tati Gabrielle ως Nora, Spencer Lord ως Owen και Danny Ramirez ως Manny.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*