Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ώπα: Universal Pictures και SEGA ανακοίνωσαν ταινία Shinobi!

*
Universal Pictures και SEGA ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία μιας ταινίας που θα βασίζεται στη σειρά videogames Shinobi! Το σενάριό της θα επιμεληθεί ο Sam Hargrave (Extraction) σε συνεργασία με τον Ken Kobayashi (Sunny, Move On), ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Marc Platt και Adam Siegel μέσω της Marc Platt Productions. Ο Dmitri M. Johnson θα συμμετέχει εκ μέρους της Story Kitchen, ο Toru Nakahara μέσω της SEGA και ο Mike Goldberg θα συμμετέχει μαζί με τον Timothy I. Stevenson.

Η σειρά Shinobi έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά το 1987 ως arcade game και η ιστορία της ακολουθεί τον Koe Musashi, έναν ninja της σύγχρονης εποχής που προσπαθεί να αντιμετωπίσει διάφορους κακούς. Στην πορεία της μέχρι σήμερα, η σειρά έχει παρουσιάσει 14 games (με spinoffs και ports) και έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα.


Το νεότερο παιχνίδι Shinobi παρουσιάστηκε στα τέλη του 2023 και αναμένουμε περισσότερα σύντομα και για αυτό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*