Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε gameplay videos που διέρρευσαν από τα Crazy Taxi Remake και Shinobi Remake

*
Η εβδομάδα ξεκινάει με μία ακόμη διαρροή, αυτή τη φορά από gameplay videos των Crazy Taxi Remake και Shinobi Remake. Τα δύο παιχνίδια είναι οι σύγχρονες εκδοχές θρυλικών τίτλων της SEGA και υλικό τους εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, από πηγή που ουδείς γνωρίζει. Τα δύο projects είναι ακόμη σε φάση ανάπτυξης και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να βγάλουμε αυτή τη στιγμή ασφαλή συμπεράσματα, παρά μόνο να έχουμε μια εικόνα του τι έχουν κάνει οι ομάδες ανάπτυξής τους.

Το Shinobi δείχνει να βρίσκεται σε κάπως καλύτερη κατάσταση και βλέπουμε διάφορες από τις κινήσεις που έχει δυνατότητα να κάνει ο χαρακτήρας. Το Crazy Taxi, από την άλλη, δείχνει σε πιο πρώιμο στάδιο. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ακόμη ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα δύο αυτά games της SEGA.


Shinobi Remake

Crazy Taxi Remake
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*