Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Aaron Pierre θα είναι ο John Stewart του DCU με ντεμπούτο στη σειρά Lanterns

*
Είναι επίσημο: Aaron Pierre θα είναι ο John Stewart του DCU, ενσαρκώνωντας τον εμβληματικό Green Lantern.

Το Lanterns είναι μια επερχόμενη σειρά του DCU που θα ακολουθεί τον Hal Jordan και τον John Stewart καθώς ερευνούν μια μυστηριώδη υπόθεση δολοφονίας. Ο Kyle Chandler θα αναλάβει πιθανότατα τον ρόλο του Hal Jordan, ενώ ο Pierre και ο Stephan James ήταν μέχρι πρόσφατα οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για τον John Stewart.


Ο Pierre είχε υποδυθεί στο παρελθόν τον Dev-Em στην τηλεοπτική σειρά Krypton του Syfy. Πρωταγωνίστησε επίσης στο The Underground Railroad του Barry Jenkins για το Prime Video και έπαιξε τον Malcolm X στο Genius: MLK/X. Σύντομα θα τον δούμε να υποδύεται έναν χαρακτήρα με το όνομα Miles στην επερχόμενη τέταρτη σεζόν του The Morning Show.

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, ο Pierre έπαιξε το Mid-Sized Sedan στο Old του M. Night Shyamalan. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στα 2022's Brother και 2023's Foe, πριν παίξει στη συνέχεια τον Terry Richmond στο Rebel Ridge του Jeremy Saulnier, το οποίο προβάλλεται τώρα στο Netflix. Επίσης, δίνει τη φωνή του στον Mufasa στο Mufasa: The Lion King, που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών αυτόν τον Δεκέμβριο.

«Η σειρά ακολουθεί τον νεοσύλλεκτο John Stewart και τον θρύλο των Lanterns Hal Jordan, δύο διαγαλαξιακούς αστυνομικούς που εμπλέκονται σε ένα σκοτεινό, γήινο μυστήριο, καθώς ερευνούν έναν φόνο στην αμερικανική ενδοχώρα», αναφέρει η σύνοψη του Lanterns.

Το Lanterns συνυπογράφουν οι Chris Mundy, Damon Lindelof και Tom King, ενώ τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς σκηνοθετεί ο James Hawes. Οι Mundy, Lindelof, King και Hawes είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ημερομηνία πρεμιέρας του Lanterns δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Το νέο DCU των James Gunn και Peter Safran ξεκινά επίσημα τον Δεκέμβριο με το Creature Commandos. Ακολουθεί η ταινία Superman του Gunn με πρωταγωνιστή τον David Corenswet στο ρόλο του Ανθρώπου από Ατσάλι, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2025.

Πηγή: Warner Bros. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*