Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ewan McGregor επιβεβαιώνει ότι η Disney ψάχνεται για δεύτερη σεζόν του Obi-Wan Kenobi

*
Ο Ewan McGregor έχει μερικά καλά νέα για τους οπαδούς του Star Wars που ελπίζουν σε δεύτερη σεζόν του Obi-Wan Kenobi. Οι ενημερώσεις σχετικά με μια δεύτερη σεζόν ήταν ελάχιστες από τότε που η σειρά έφτασε το 2022. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να προχωρούν και η Disney και η Lucasfilm εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλη μια σεζόν για τον αγαπημένο χαρακτήρα του McGregor.

Εμφανιζόμενος στο Comic-Con του Λος Άντζελες, ο Ewan McGregor συμμετείχε σε ένα Q&A με τους θαυμαστές όπου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανή επιστροφή του Obi-Wan Kenobi. Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι η Disney και η Lucasfilm «εξερευνούν» νέες ιδέες για τη 2η σεζόν.


Ο δημοσιογράφος Jamie Jirak, ο οποίος ήταν παρών, αποκάλυψε μέσω του X (πρώην Twitter) ότι ο Ewan McGregor θέλει να φορέσει την πανοπλία του Clone Wars και να μοιραστεί περισσότερες σκηνές με τον Anakin Skywalker του Hayden Christensen.

Αυτό συμβαίνει αφού ο McGregor είχε αποκαλύψει προηγουμένως την επιθυμία του να επιστρέψει για την 2η σεζόν του Obi-Wan Kenobi. Μιλώντας στο Variety, είπε:

«Πραγματικά ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε άλλη μία. Μεταξύ του σημείου που τελειώσαμε τη σειρά και όταν ο Alec Guinness θα εμφανιστεί στην οθόνη με τον Luke Skywalker, νομίζω ότι υπάρχουν μερικές ακόμα ιστορίες για να πούμε».

Καθώς υπάρχει ακόμα μια δεκαετία χρονικού διαστήματος μεταξύ του τέλους της 1ης σεζόν του Obi-Wan Kenobi και του «A New Hope», η Lucasfilm θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει μια άλλη prequel ιστορία με πρωταγωνιστή τον McGregor ως Obi-Wan. Αυτό θα μπορούσε να δείξει τον αγαπημένο χαρακτήρα των θαυμαστών να αντιμετωπίζει ξανά τον Darth Vader του Hayden Christensen ή θα μπορούσε να περιέχει την επιστροφή του παλιού εχθρού του Obi-Wan, του Darth Maul. Αρχικά εμφανιζόμενος στο Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, ο Maul εμφανίζεται ζωντανός στο τέλος του Solo: A Star Wars Story, τα γεγονότα του οποίου τοποθετούνται μετά το Obi-Wan Kenobi Season 1.

Ωστόσο, δεν έχουν αποκαλυφθεί ιδέες για την ιστορία μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Το πρόγραμμα για τα μελλοντικά έργα Star Wars είναι αυτή τη στιγμή γεμάτο με πολλά επερχόμενα έργα, όπως το The Mandalorian & Grogu, Andor Season 2, Skeleton Crew, Ahsoka Season 2 και πολλά άλλα. Μένει να δούμε αν το Obi-Wan Kenobi Season 2 θα πάρει προτεραιότητα σε σχέση με κάποιο από αυτά τα έργα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*