Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες συναρπαστικές πληροφορίες για τον κόσμο και τους χαρακτήρες του The Super Mario Bros. Movie 2

*
Η ταινία Super Mario Bros. Movie ήταν μία από τις μεγαλύτερες ταινίες του 2023, και το The Super Mario Bros. Movie 2 αναμένεται το 2026. Ο ηθοποιός Keegan-Michael Key, ο οποίος αποτελεί τη φωνή του Toad, δήλωσε σε νέα συνέντευξη ότι η συνέχεια θα είναι «ευρύτερη σε έκταση» και θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερους χαρακτήρες από το βασίλειο των μανιταριών.

«Ένα πράγμα που μπορώ να πω για τη δεύτερη ταινία είναι ότι είναι λίγο ευρύτερη σε έκταση και το πού διαδραματίζεται είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία...», δήλωσε ο Key στο Men's Journal. «Θα βρουν μερικά πραγματικά φανταστικά πράγματα και είναι πολύ συναρπαστικό μέχρι στιγμής».


Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι αυτό που έχουν κάνει δημιουργικά είναι ότι έχουν διευρύνει πραγματικά το σύμπαν στο οποίο ζουν αυτοί οι χαρακτήρες και θα γνωρίσουμε μερικούς νέους».

Αλλά ποιοι είναι αυτοί οι νέοι χαρακτήρες; Ο Key δεν είπε, αλλά υπονόησε ότι κάποιοι από αυτούς είναι «πραγματικά ξεχασμένοι», υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσαν να είναι πιο άγνωστοι χαρακτήρες από τον κόσμο του Mario. «Αλλά εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο απλώνεται η ιστορία αυτή τη στιγμή, αυτοί οι χαρακτήρες θα είναι πολύ ενδιαφέροντες», δήλωσε ο Key.

Η ταινία «The Super Mario Bros. Movie» κέρδισε 1,36 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office, κατατάσσοντας τη Νο 2 του 2023, μόνο πίσω από την Barbie (1,44 δισεκατομμύρια δολάρια).

Ο Chris Meledandri της Illumination επιστρέφει για την παραγωγή της συνέχειας μαζί με τον δημιουργό του Mario, Shigeru Miyamoto. Οι σκηνοθέτες Aaron Horvath και Michael Jelenic, οι οποίοι είχαν αναλάβει την ταινία του 2023, επιστρέφουν και για την επόμενη ταινία. Και για άλλη μια φορά, η Universal Pictures συγχρηματοδοτεί με τη Nintendo και διανέμει την ταινία.

Εκτός από το The Super Mario Bros. Movie 2, η Nintendo γυρίζει μια live-action ταινία Legend of Zelda με τον σκηνοθέτη Wes Ball των Planet of the Apes και Maze Runner. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Aaron Horvath, Michael Jelenic

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • The Super Mario Bros. Movie
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.thesupermariobros.movie/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*