Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα, «μικρή» ενημέρωση για την πορεία της ταινίας Metal Gear Solid

*
Ο παραγωγός Ari Arad πρόσφερε μια μικρή ενημέρωση σχετικά με την πορεία της ταινίας Metal Gear Solid. «Εργαζόμαστε ακόμα περισσότερο στο σενάριο, όμως ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό», είπε, κάτι που επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη και στο επίκεντρο βρίσκεται η ιστορία. «Πιστεύω ότι όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι και έκπληκτοι», πρόσθεσε.

Ο παραγωγός έκανε αναφορά και στο ύφος που πιθανό να έχει η ταινία. «Νομίζω ότι το να δημιουργήσεις σωστά το Metal Gear θα είναι προφανώς εκπληκτικό γιατί νομίζω ότι είναι πολύ πιο διαλογιστικό από κάποιες άλλες διασκευές».


Εκτός από την ταινία, οι fans αναμένουν και το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, που είναι το remake του Metal Gear Solid 3. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*