Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο νέο trailer για το Trap του M. Night Shyamalan, ένας serial killer προκαλεί χάος σε ποπ συναυλία (trailer)

Κατέφθασε το τελευταίο trailer για τη νέα ταινία του M. Night Shyamalan, Trap. Το Trap αφηγείται την ιστορία ενός κατά συρροή δολοφόνου που υποδύεται ο Josh Hartnett, ο οποίος παρακολουθεί μια συναυλία ποπ με την έφηβη κόρη του, ανακαλύπτοντας αργότερα ότι το όλο σκηνικό είναι στημένο από τις Αρχές για να τον πιάσουν.

Οι ταινίες του Shyamalan είναι γνωστές για τις απροσδόκητες ανατροπές τους, οπότε ενώ αυτό το trailer -και το προηγούμενο- μοιάζει να προδίδει πολλά όσον αφορά την πλοκή, υπάρχουν πιθανώς περισσότερα πίσω από τις κουρτίνες.


Εκτός από τον Hartnett, στην ταινία πρωταγωνιστεί η κόρη του Shyamalan, Saleka Shyamalan, στο ρόλο της εν λόγω ποπ καλλιτέχνιδας, Lady Raven, με την ταινία λειτουργεί και ως μια γιγαντιαία διαφήμιση για το νέο της άλμπουμ.

Ο Shyamalan δήλωσε στο Empire ότι δημιούργησε το Trap με τη λογική του «Τι θα γινόταν αν η Σιωπή των Αμνών λάμβανε χώρα σε μια συναυλία της Taylor Swift;». Είπε επίσης ότι η ταινία ήταν εμπνευσμένη από το "Operation Flagship", η οποία ήταν μια πραγματική επιχείρηση του 1985 όπου η κυβέρνηση πρόσφερε σε φυγάδες εισιτήρια του NFL και την ευκαιρία να πάνε στο Super Bowl - μόνο που το όλο πράγμα ήταν παγίδα.

Αν οι ταινίες του Shyamalan δεν είναι όλες καθολικά αποδεκτές, είναι αυθεντικές δημιουργίες του σκηνοθέτη, ή τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος. «Πραγματικά πιστεύω στην αυθεντική διαδικασία δημιουργία ταινίας», είπε. «Θέλω η βιομηχανία να κινηθεί προς μια πιο πρωτότυπη αφήγηση. Νομίζω ότι αυτό θα άρεσε πραγματικά στο κοινό. Κοιτάξτε, ξέρω ότι υπάρχει ασφάλεια στις ταινίες-μέλος κ’αποιου κινηματογραφικού σύμπαντος. Αλλά είναι πραγματικά σημαντικό να ερχόμαστε στον κινηματογράφο και να βλέπουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί».

Ο Shyamalan κέρδισε πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ για την ταινία “Sixth Sense”. Σκηνοθέτησε επίσης τις ταινίες Unbreakable, Signs, Lady in the Water, The Visit, Split, Glass, Old. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του πριν από το Trap ήταν το Knock at the Cabin του 2023.

Ο Shyamalan δεν ασχολείται μόνο με θρίλερ, καθώς συνυπογράφει και το σενάριο της ταινίας Stuart Little του 1999.

H ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*