Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μεγάλη πτώση συνδρομητών σημείωσε το Netflix

*
Τους τελευταίους μήνες, όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Netflix είχε μια αρκετά μεγάλη πτώση συνδρομών για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. Μετά το νέο ρεπορτάζ εσόδων του Netflix, φαίνεται πως οι συνδρομές μειώθηκαν και άλλο. Συγκεκριμένα κατά 1.28 εκατομμύρια, μόνο στις Η.Π.Α. και στον Καναδά. Το νούμερο αυτό αν και μεγάλο, είναι καλύτερο από την πρόβλεψη που είχε η εταιρεία πως θα έχανε δύο εκατομμύρια συνδρομές. Το Netflix πλέον αναφέρει 73.28 εκατομμύρια συνδρομές σε Η.Π.Α. και Καναδά και 220.67 εκατομμύρια συνδρομές στον υπόλοιπο κόσμο.

Τα νέα αυτά έρχονται μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του Netflix να συνεργαστεί με την Microsoft στο επερχόμενο φθηνότερο συνδρομητικό του πακέτο με διαφημίσεις. Στην ανακοίνωση του νέου πακέτου και τις πτώσεις των συνδρομητών, το Netflix τονίζει με έμφαση πως τα πακέτα που υπάρχουν τώρα θα παραμείνουν χωρίς διαφημίσεις. Τα στελέχη της εταιρείας παραμένουν αισιόδοξα για το επερχόμενο συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις.


Παρόλη την πτώση στις συνδρομές, τα έσοδα του Netflix αυξήθηκαν κατά 9% σε σχέση με πέρυσι. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία είχε προβλήματα με δύο ξεχωριστές μαζικές απολύσεις που επηρέασαν πολλούς ανθρώπους. Η τέταρτη σεζόν του Stranger Things φαίνεται να συνέβαλε στα κέρδη του Netflix με σημαντικό τρόπο.

Τα στελέχη του Netflix σκοπεύουν να λανσάρουν το νέο συνδρομητικό τους πακέτο σιγά σιγά με προτεραιότητα αγορές στις οποίες οι διαφημιστές ξοδεύουν πολλά λεφτά. Ο σκοπός τους είναι να κυκλοφορήσει νωρίς το 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*