Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix συνεργάζεται με τη Microsoft για το καινούργιο συνδρομητικό πακέτο του με τις διαφημίσεις

*
Το Netflix ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Microsoft για το επικείμενο συνδρομητικό του πακέτο με τις διαφημίσεις, το οποίο θα αποτελεί τη φθηνότερη επιλογή για τους χρήστες του. Η υπηρεσία streaming δήλωσε πως ο αμερικανικός κολοσσός θα προσφέρει τις απαραίτητες τεχνολογίες για τις προωθητικές ενέργειες – διαφημίσεις του εν λόγω πακέτου σε ολόκληρο τον κόσμο. Ταυτόχρονα θα συνεισφέρει και στο κομμάτι των πωλήσεων, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του απορρήτου των συνδρομητών.

Αναφέρεται μάλιστα το γεγονός ότι άνθρωποι του μάρκετινγκ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Microsoft για να εισάγουν με τον καταλληλότερο δυνατό τρόπο τις διαφημίσεις στο οικοσύστημα του Netflix. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την περίοδο η Microsoft επεξεργάζεται διάφορους τρόπους να εισάγει διαφημίσεις και στα free-to-play games των Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει το φθηνότερο συνδρομητικό πακέτο του Netflix με τις διαφημίσεις. Εικάζεται πως θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο σε συγκεκριμένες χώρες πριν από το τέλος του 2022. Από τη στιγμή όμως που - σύμφωνα με το Netflix - η παραπάνω συνεργασία της υπηρεσίας με τη Microsoft βρίσκεται σε πρώιμα στάδια, θα μπορούσε τελικά να εμφανιστεί αρκετά αργότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*