Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει η Γιορτή του Σινεμά στην Ελλάδα με εισιτήριο στα €2 για όλους!

*
Η Γιορτή του Σινεμά επιστρέφει στην Ελλάδα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δουν μια ταινία που επιθυμούν με εισιτήριο αξίας μόλις €2!

Η εκδήλωση θα γίνει φέτος (για τρίτη χρονιά) στις 31 Οκτωβρίου και όλες οι αίθουσες στη χώρα μας θα έχουν ίδια τιμή. Από τις ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου ξεχωρίζουν το «The Substance» με την Ντέμι Μουρ και την Μάργκαρετ Κουάλι (Βραβείο Σεναρίου στις Κάννες), η «Δαχομέη» που κέρδισε τη Χρυσή 'Αρκτο στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, το «Black Dog» και το «Crossing», ενώ από τις πιο… εμπορικές θα δούμε τα «Deadpool and Wolverine», «The Joker 2», «Looney Tunes: Ο Πόρκι και ο Ντάφυ σώζουν τη Γη», «Το Ατίθασο Ρομπότ», «Transformers One», «Venom: Η τελευταία Πράξη», «Εγώ ο Απαισιότατος 4», «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» και «Τα Μυαλά που κουβαλάς 2».


Δείτε αναλυτικά όλες τις ταινίες που θα προβληθούν την ημέρα Γιορτής του Σινεμά εδώ.
Υπενθυμίζεται, τέλος, πως την πρώτη χρονιά της εκδήλωσης (2022) κόπηκαν σε μία ημέρα 110 χιλιάδες εισιτήρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*