Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την σειρά Dune: Prophecy του HBO βάζει φωτιά στο διαδίκτυο

*
Η New York Comic Con έφερε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για τη σειρά Dune: Prophecy που έρχεται στο HBO. Η παραγωγή θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα είναι spinoff σειρά που θα λειτουργήσει ως prequel για τις πρόσφατες ταινίες του Dennis Villeneuve.

Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου στο HBO και τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Κυριακή. Το Dune: Prophecy θα βασίζεται στο novel Sisterhood of Dune των Kevin J. Anderson και Brian Herbert, τον γιο του δημιουργού του Dune, Frank Herbert.


Τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα 10 χιλιάδες χρόνια πριν την άνοδο του Paul Atreides και ασχολείται με την ιστορία των αδερφών Valya και Tula Harkonnen (Emily Watson και Olivia Williams αντίστοιχα). Στο καστ περιλαμβάνονται ακόμη οι Travis Fimmel, Jodhi May και Mark Strong.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*