Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Donald Sutherland σε ηλικία 88 ετών

*
Ο Donald Sutherland, ο ψηλός, αδύνατος Καναδός ηθοποιός που έγινε σύμβολο της αντικουλτούρας με ταινίες όπως “Τhe Dirty Dozen”, “MASH”, “Klute” and “Don’t Look Now,”και ο οποίος στη συνέχεια είχε μια παραγωγική καριέρα σε ταινίες όπως “Ordinary People” και “Without Limits”, πέθανε την Πέμπτη στο Μαϊάμι μετά από μακρά ασθένεια, όπως επιβεβαίωσε η CAA. Ήταν 88 ετών.

Για περισσότερο από μισό αιώνα, ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός έπαιξε αξέχαστα κακούς, αντιήρωες, ρομαντικούς πρωταγωνιστές και μορφές μέντορα. Είσε πρόσφατα διακριθεί στην ποπ κουλτούρα με τον υποστηρικτικό του ρόλο ως ο πρόεδρος Snow στο franchise “The Hunger Games”. Στις τελευταίες του εμφανίσεις συγκαταλέγονται οι ρόλοι του ως δικαστής Parker στη σειρά “Lawmen: Bass Reeves” και στη σειρά “Swimming With Sharks” το 2022.


Ο Sutherland κέρδισε το Emmy δεύτερου ανδρικού ρόλου για το “Citizen X” του HBO το 1995 και ήταν επίσης υποψήφιος το 2006 για τη μίνι σειρά της Lifetime “Human Trafficking”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*