Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

No Good Deed: Η Lisa Kudrow και ο Ray Romano προσπαθούν να πουλήσουν το σπίτι τους στη νέα κωμική σειρά του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer της σκοτεινής κωμικής σειράς No Good Deed, όπου πρωταγωνιστούν η Lisa Kudrow και Ray Romano, υποδυόμενοι ένα ζευγάρι που προσπαθούν να πουλήσουν το σπίτι τους.

«Όταν η Lydia και ο Paul αποφασίζουν να φύγουν από την άδεια φωλιά τους για να σφυρηλατήσουν μια νέα ζωή, βάζουν πωλητήριο στην πανέμορφη βίλα τους, ισπανικού στιλ της δεκαετίας του 1920 που βρίσκεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές στο Λος Άντζελες – και η φρενίτιδα της αγοράς ακινήτων αρχίζει», αναφέρει η σύνοψη. «Πολλές οικογένειες αγωνίζονται να αγοράσουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το σπίτι των ονείρων τους, πεπεισμένες ότι θα διορθώσει όλα τα πολύ διαφορετικά προβλήματά τους. Αλλά όπως γνωρίζουν πολύ καλά η Lydia και ο Paul, μερικές φορές το σπίτι των ονείρων σας μπορεί να είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Καθώς αγωνίζονται να κρύψουν τα σκοτεινά και επικίνδυνα μυστικά που κρύβονται στο σπίτι τους, ο Paul και η Lydia αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουν από το παρελθόν είναι να το αντιμετωπίσουν επιτέλους».


Τα οκτώ επεισόδια του No Good Deed θα γίνουν διαθέσιμα στις 12 Δεκεμβρίου 2024. Συμπρωταγωνιστούν οι: Linda Cardellini, O-T Fagbenle, Abbi Jacobson, Lisa Kudrow, Denis Leary, Poppy Liu, Teyonah Parris, Ray Romano και Luke Wilson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*