Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες ότι το The Elders Scrolls θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά από το Netflix

*
Φήμες θέλουν το Netflix να προετοιμάζει τηλεοπτική σειρά με θέμα το The Elder Scrolls franchise. Προφανώς οι υπεύθυνοι της συνδρομητικής υπηρεσίας, μετά την επιτυχία που σημειώνουν παραγωγές όπως το The Witcher και το Castlevania, θέλουν να συνεχίζουν βασισμένοι στην ίδια φόρμουλα, αυτή τη φορά με το action RPG της Bethesda.

Η φήμες προέρχονται από τον industry insider Daniel Ritchtman και δεν αποκλείεται να γίνουν πραγματικότητα, με δεδομένη τη θέληση των Bethesda, Microsoft και Netflix να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη το Fallout 4, που ανήκει επίσης στην πρώτη.


Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε η επόμενη μεγάλη περιπέτεια στο The Elder Scrolls Online έχει να κάνει με το Oblivion και περισσότερα αναμένονται σε ειδική παρουσίαση στις 21 Ιανουαρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*