Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την ταινία San Andreas

Προφανώς μία μόνο ταινία δράσης δεν ήταν αρκετή για τον Dwayne Johnson, ο οποίος εκτός από το Furious 7 θα πρωταγωνιστήσει και στο San Andreas. Μην σας παραπλανάει ο τίτλος, το διάσημο video game δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της ταινίας, η οποία ακολουθεί την προσπάθεια ενός πιλότου ελικοπτέρου διάσωσης να βρει την κόρη του, μετά από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Καλιφόρνια. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον Brad Peyton, με τους Kylie Minogue, Alexandra Daddario, Carla Gugino,Paul Giammati, να συμμετέχουν στο πλευρό του Dwayne Johnson. Προσθέστε ακόμα μία ταινία στη λίστα σας λοιπόν, αφού η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύστε ακόμα ένα trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*