Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Companion: Πρώτο trailer για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Drew Hancock

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Companion, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Drew Hancock. Πρωταγωνιστεί ο Jack Quaid και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Ιανουαρίου 2025.

Ο Quaid, γιός της Meg Ryan και του Dennis Quaid, είναι ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά The Boys του Prime Video. Δανείζει τη φωνή του στον Clark Kent στο My Adventures with Superman και στον Brad Boimler στο Star Trek: Lower Decks, ενώ στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται τα φιλμ: The Hunger Games, Logan Lucky, Tragedy Girls, Rampage, Scream, Spider-Man: Across the Spider-Verse και Oppenheimer.


Στο cast μετέχουν επίσης οι: Sophie Thatcher (Heretic, The Boogeyman), Lukas Gage (Smile 2, Euphoria), Megan Suri (Never Have I Ever), Harvey Guillén (What We Do in the Shadows) και Rupert Friend (Homeland).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*