Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μία ιδέα από το πως θα έμοιαζε η ταινία BioShock

Για πολλά χρόνια, οι fans της σειράς BioShock περίμεναν με κομμένη την ανάσα τη μεταφορά του αγαπημένου τους κλασικού τίτλου (που κυκλοφόρησε το 2007) στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου, κάτω υπό τη καθοδήγηση του γνωστού σκηνοθέτη Gore Verbinski (Πειρατές της Καραϊβικής). Ωστόσο, όπως και η ίδια η Rapture, η ταινία ήταν… μόνο ένα όνειρο και ποτέ δεν καρποφόρησαν τα όποια σχέδια είχαν οι παραγωγοί για το εν λόγω project.



Μπορούμε όμως να πάρουμε μία γεύση από την ταινία που ακυρώθηκε, μέσα από τα Concept Arts που έδωσε στη δημοσιότητα ο καλλιτέχνης Kasra Farahani μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. Μπορείτε να απολαύστε τις εντυπωσιακές εικόνες στη συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • BoBKiD
    • Μια τέτοια ταινία θα έπρεπε να ήταν τρόμου για να αποτυπωθεί σωστά η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκε, μιας και το PG18 "πονάει" τις τσέπες των παραγωγών.

*