Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια σειρά από ασυνήθιστα γεγονότα παρουσιάζει το πρώτο trailer του Salem’s Lot

Το Max κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Salem’s Lot, που βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Stephen King. Η παραγωγή της New Line Cinema θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 3 Οκτωβρίου 204.

“Ο συγγραφέας Ben Mears επιστρέφει στο σπίτι που πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Jerusalem’s Lot, αναζητώντας έμπνευση για το επόμενο βιβλίο του, όμως ανακαλύπτει ότι ο τόπος του έχει γίνει το μέρους όπου αναζητά την τροφή του ένα αιμοδιψές βαμπίρ”.


Πρωταγωνιστούν οι: Lewis Pullman ως Ben Mears, Makenzie Leigh ως Susan Norton, Alfre Woodard ως Dr. Cody, Jordan Preston Carter ως Mark Petrie, John Benjamin Hickey ως Father Callahan, Bill Camp ως Matthew Burke, Spencer Treat Clark ως Mike Ryerson, William Sadler ως Parkins Gillespie, Pilou Asbæk ως Richard Straker, Nicholas Crovetti ως Danny Glick και Cade Woodward ως Ralph Glick.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*